Een professionele surround ring inclusief 360° LED-verlichting.
Ook deze extra grote uitvoering van de X-Ray 2.0 die wij leveren aan de professionele dartshops in Nederland  verlicht het bord rondom op egale wijze, waardoor iedere vorm van schaduw uitgelicht word. Kortom, geen spoor van schaduw meer te bekennen. Deze uitvoering van 63 cm is uitsluitend verkrijgbaar op onze webshop. Geen goedkoop fabriekswerk maar 100% handgemaakt. Deze Surround is gemaakt van een top kwaliteit polyether. Gaatjes door een eventuele misser zijn hierdoor niet of nauwelijks zichtbaar. 2 in 1 systeem inclusief surround ring. Diameter van dit systeem is 63 cm. Ook bij dit systeem is dus geen extra safety surround nodig. Ook deze Led Surround hang je heel eenvoudig om je dartbord, stekker in het stopcontact en spelen maar.

Let op !! er is 1 op 1 namaak van deze surround in omloop met een zeer korte garantieperiode. Goedkoop is zo al snel weer duurkoop.

Bij deze namaak word vaak vermeld dat deze zijn goedgekeurd door de NDB. Dit is echter een leugen want de NDB keurt geen verlichting. Alle LedSurrounds van TCBDarts zijn echter geheel volgens de voorschriften van de NDB en zijn zo doende geheel volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de NDB.

( Zie mail van de NDB aan TCBDarts bij de foto,s)

(NDB Nederlandse Dartbond)

In tegenstelling tot de imitatie ringen van TCBDarts gebruiken wij uitsluitend professionele Led strips.

Ring voorzijde: Afgewerkt met vilt
Surround ring: Zwart polyether
Binnen surround: Zwart polyether
Led chip model: SMD 5630
Led chip merk: Epistar
Aantal Leds: 102
Gemiddelde levensduur: 50.000 uur
Stroomverbruik: 12 W
Certificering: CCC,RoHS,ce,FCC
Adapter: 12V 3A
Certificering: ce,RoHS