De eerste Led Surround waar het allemaal mee begon nu opnieuw in productie voor een super aantrekkelijke prijs. Een professionele surround ring inclusief 360° LED-verlichting. Ontworpen door TCBDarts en dus geen spoor van schaduw meer te bekennen. Geen goedkoop fabriekswerk maar 100% handgemaakt. Deze Surround is gemaakt van een duurzaam polyether en is een totaal 2 in 1 systeem.  Ook bij dit systeem is dus geen extra safety surround nodig. Ook deze Led Surround hang je heel eenvoudig om je dartbord, stekker in het stopcontact en spelen maar.

Let op !! er is 1 op 1 namaak van deze surround in omloop met een zeer korte garantieperiode. Goedkoop is zo al snel weer duurkoop.

Bij deze namaak word vaak vermeld dat deze zijn goedgekeurd door de NDB. Dit is echter een leugen want de NDB keurt geen verlichting. Alle LedSurrounds van TCBDarts , (behalve de classic) zijn echter geheel volgens de voorschriften van de NDB en zijn zo doende geheel volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de NDB.

( Zie mail van de NDB aan TCBDarts bij de foto,s)

(NDB Nederlandse Dartbond)

In tegenstelling tot de imitatie ringen van TCBDarts gebruiken wij uitsluitend professionele Led strips.

Ring voorzijde: Afgewerkt met vilt
Surround ring: Duurzaam materiaal
Binnen surround: Zwart polyether
Led chip model: SMD 3528
Led chip merk: Epistar
Aantal Leds: 102
Gemiddelde levensduur: 50.000 uur
Stroomverbruik: 12 W
Certificering: CCC,RoHS,ce,FCC
Adapter: 12V 2A
Certificering: ce,RoHS