TCB Darts Uitvinder van de LED Surround Dartbord Verlichting

Dit maakt ons niet alleen specialist op het gebied van LED dartbord verlichting, maar tevens de marktleider op het gebied van originele Customised dartbord verlichting. Helaas vinden sommige mensen dit iets minder leuk en proberen deze shops met namaak verlichting, onjuistheden en copyright schending op hen webshops de klant dingen doen geloven die niet helemaal juist zijn. In de eerste plaats is er natuurlijk de 1 op 1 namaak van onze verlichtingen. Eerst de Eagle Eye en sinds enige tijd word de X-Ray zonder enige schaamte nagemaakt. Om de winst zo groot mogelijk te maken word er gebruik gemaakt van uiterst goedkope Led strips. Deze Led strips hebben vervolgens een zeer lichte adapter nodig en dat scheelt vanzelfsprekend ook weer in de inkoopprijs. Jammer is het wel dat hiermee de garantieperiode zeer laag is. Als er al over een garantieperiode word gesproken. Onlangs namen wij een kleine zin op in de omschrijving van onze led surrounds… 100% handgemaakt. Binnen 1 week tijd zien wij op ten minste 2 webshops staan, 100% handgemaakt.  Natuurlijk is hier niets aan gelogen, maar een betere omschrijving zou zijn 100% hand nagemaakt. Ook is er een shop die graag wil doen geloven de eerste te zijn geweest met de Led surrounds. Ook dit moeten wij ontkrachten. Toen wij op de markt kwamen met de eerste Led surrounds was er op Google nog niet een Led verlichting te vinden. De eerste shop die wij begin 2015 als eerste ter wereld de verlichting van Tcb darts leverde zat in Utrecht, Niet in Leiden.

Goedgekeurd door de NDB ?

Helaas, ook deze bewering klopt niet en wederom word de klant voorgelogen. De Nederlandse dartbond keurt namelijk geen dartbord verlichting. Dit deden zij niet toen TCBDarts hun enige jaren geleden benaderde, en dat doen ze nu nog steeds niet. Ondanks het nodige onkruid dat al een poos hun uiterste best doet om TCBDarts te beschadigen blijven wij vast houden aan kwaliteit en leveren wij uitsluitend aan de bonafide dartshops. Samen met onze afnemers onderscheiden wij ons door het leveren van een top product met de daarbij horende top garantie tot drie jaar en altijd perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Niet voor niets is TCB Darts de enige webshop die close-up afbeeldingen plaatst van de verlichting surrounds die allen, zoals eerder vermeld 100% handgemaakt zijn.

Bezoekadres TCBDarts

Wist u dat TCB Darts tegenwoordig een bezoekadres in Nederland heeft waar al onze verlichting systemen zijn te bewonderen ? Maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van onze afnemers. Wilt u weten of er bij u in de buurt een TCB Darts dealer zit ? Wij horen het graag van u.