TCB Darts Uitvinders van de LED Surround Dartbord Verlichting

Dit maakt ons niet alleen specialist op het gebied van LED dartbord verlichting, maar tevens de marktleider op het gebied van dartbord verlichting. De eerste dartshop die begin 2015 als eerste ter wereld de verlichting van Tcb darts in hun assortiment opnam was house of specials sports, en House of darts Amsterdam. Hoewel meerdere met de eer willen gaan strijken de eerste te zijn geweest, liggen de feiten iets anders. Nu drie jaar later is TCB Darts uitgegroeid tot de maatstaf in dartbord verlichtingen en kunt u de led surrounds van TCB Darts vinden in de betere professionele dartshop.

1 op 1 imitatie

Dat onze uitvinding een schot in de roos was bleek al snel. Tegenwoordig kunt u van alle bekende merken variaties vinden van onze led surrounds.   Helaas is er ook veel 1 op 1 imitatie op de markt en word deze verkocht met een zeer korte garantie. Uiteraard leveren wij uitsluitend aan de betere bonafide dartshop. Samen met onze afnemers onderscheiden wij ons door het leveren van een top product met de daarbij horende top garantie tot drie jaar en altijd perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Niet voor niets is TCB Darts de enige webshop die close-up afbeeldingen plaatst van de verlichting surrounds die allen 100% handgemaakt zijn.

Bezoekadres TCBDarts

Wist u dat TCB Darts tegenwoordig een bezoekadres in Nederland heeft waar al onze verlichting systemen zijn te bewonderen ? Maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van onze afnemers. Wilt u weten of er bij u in de buurt een TCB Darts dealer zit ? Wij horen het graag van u.