Dartmatten online bestellen

Bekijk ons ruime assortiment met diverse merken dartmatten. Ook de mooiste dartpijlen en dartborden vind je in onze webshop.


Dartmat nodig?

Darten is een van de oudste sporten ter wereld, die helemaal teruggaat tot het middeleeuwse Engeland. Darten is tegenwoordig populairder dan ooit. Er zijn veel dartspelers die dartmatten gebruiken om hun vloeren te beschermen tegen krassen door de punt van de dart. Darten is een spel dat al vele jaren bestaat, en het spel vereist het gooien van darts naar een dartbord. Met behulp van een dartmat beschermt u uw vloer of meubels tegen beschadiging. Een goede dartmat moet vrij dik zijn, zodat hij een deel van de kracht kan absorberen als je er darts naar gooit. De dikte maakt het ook duurzamer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vaak vervangen van uw dartmat.

Darten op een dartmat

Darten is een van de meest populaire sporten in Nederland, maar het kan lastig zijn om op een gewone ondergrond te spelen. Daarom zijn er dartmatten te koop. Dartmatten kunnen uw vloeren en tapijten beschermen tegen allerlei soorten beschadigingen. Ook zorgt het voor een betere grip op het dartbord, waardoor je meer controle hebt over je worpen.

Bescherming muren en plafonds bij darts

Het fijne van dartmatten is dat het voorkomt dat dartpijlen van de muur of het plafond afkaatsen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over gaten in je muur of plafond door verdwaalde dartpijlen! Ben je al bekend met onze dartbord verlichting?
TCBDarts